Homestay Tambun Tulang Arau Perlis

Kepakaran kami adalah menyediakan penginapan terbaik melalui penginapan homestay kepada anda yang inginkan penginapan yang selesa & menyenangkan.Pakej kami tawarkan bermula dari rumah teres 2 bilik (RM120) rumah teres 3 bilik (RM150) rumah teres 5 bilik (RM250) untuk keselesaan anda. Tempahlahlah sekarang! whatsapp / call : 0174696110 Che Eina

Tuesday, April 4, 2017

Rutin harian di Homestay Tambun Tulang Arau Perlis

Hi semua!

Selamat datang ke blog Homestay Tambun Tulang Arau Perlis. Terima kasih kerana sudi menjengah ke blog ini. Kepada yang pernah menginap di homestay ini, jutaan terima kasih diucapkan. Yang masih tercari-cari homestay untuk menginap di Perlis, jom cuba homestay Tambun Tulang Arau Perlis dan Homestay Pauh PutraArau Perlis.

Insya Allah, selesa pada harga yang berpatutan. Melalui pengalaman penghuni yang pernah menginap, keselesaan homestay ini terletak pada pelbagai kemudahan yang disediakan dan bersih. Yer, betul..Che Eina tidak akan berkira-kira dengan kemudahan yang disediakan dan yang penting penghuni selesa. 


Rutin harian Che Eina selepas penghuni meninggalkan homestay..

Sebelum

Mencuci segala cadar, sarung bantal, sarung kusyen.

Pembersihan dan kemasan sedang dijalankan

Pembersihan dan kekemasan yang sedang dijalankan


Selepas
Bilik yang telah dikemas - cadar dan kain selimut yang berganti

Bilik yang telah dikemas - cadar dan sarung bantal yang berganti

Bilik yang telah dikemas - cadar dan sarung bantal yang berganti

Penghargaan kepada semua yang telah menginap di Homestay Tambun Tulang Arau Perlis dan Homestay Pauh Putra Arau Perlis dari 17 March hingga 26 March 2017 dan terima kasih juga kepada rombongan dari Kuala Lumpur menaiki bas ke Perlis untuk adakan lawatan sekitar Perlis pada 31 Mac dan 1 April 2017.

Penghargaan kepada En. Hadie Hussin yang telah menginap di Homestay Pauh Putra Arau Perlis kerana mempunyai urusan perlawanan motosikal di Univesiti Malaysia Perlis pada 1 April yang lepas

cantik kan!Maklumat lanjut mengenai  homestay:

Homestay Tambun Tulang (Rumah 2 bilik RM120)
Hubungilah sekarang untuk tempahan homestay!:
Pn. Zairina   - 0174696110

Check In     2.00 petang
 Check Out 12.00 tgh hari

JARAK MASA HOMESTAY TAMBUN TULANG ARAU PERLIS KE DESTINASI YANG DITUJUI:

 • Jeti Kuala Perlis (20 minit), Kangar (20 minit), Arau (5 minit), Simpang Empat (7 minit), Jejawi (7 minit),Padang Besar (30 minit), Wang Kelian (45 minit), Changloon, Kedah (15 minit), Jitra, Kedah (15 minit), Kodiang, Kedah (10 minit)
 •  Kolej Komuniti Arau Perlis (1 Minit)
 • Universiti Teknologi Mara Perlis (UiTM Perlis) (7 minit)
 • Kolej Matrikulasi Arau Perlis (7 minit)
 • Politeknik Tuanku Syed Sirajuddin, Perlis (10-15 Minit)
 •  Universiti Malaysia Perlis (UniMAPs) Kampus Ulu Pauh (10-15 minit), Kolej kediaman Kg. Wai, Kuala Perlis (20 minit), Kolej Kediaman Taman Aman Kangar (20 minit), Kolej Kediaman Wang Ulu, Bintong (20 minit), Kolej kediaman Simpang Empat, Perlis (7 minit)
 •  Kolej Jururawat Masyarakat Negeri Perlis (15 Minit)
 • Institut Perguruan Perlis (15 minit)
 • Ins. Kemahiran Belia Negara Negeri Perlis (20 minit)
 • Universiti Utara Malaysia (25 minit)
 • Kolej Teknologi & Professional Indera Kayangan, Perlis (15 minit)
 • Ins. Pendidikan Tinggi Islam Perlis (20 minit)
[Kami alu-alukan rombongan bas ke Homestay Tambun Tulang Arau Perlis. Selain homestay kami iaitu Homestay Tambun Tulang Arau Perlis, terdapat 2 buah homestay pemilik lain iaitu Homestay Adnin (homestay rumah teres 2 bilik) dan Homestay Mahsuri (homestay rumah teres 3 bilik)  berdekatan untuk keselesaan anda sekiranya anda adalah rombongan bas tersebut. Tq

Berminat melancong ke Krabi Thailand? sila klik

( homestay arau, homestay kolej komuniti perlis, homestay kuala perlis, homestay matrikulasi perlis, homestay padang besar, homestay perlis, homestay uitm arau, homestay Ulu Pauh, homestay unimap, homestay universiti malaysia perlis, homestay universiti utara malaysia, homestay Sedhu ram pauh, homestay politeknik tuanku syed sirajuddin perlis, homestay simpang empat perlis, homestay kodiang kedah, homestay kangar, homestay murah di arau perlis )


0 comments:

Post a Comment

© Homestay Tambun Tulang Arau Perlis, AllRightsReserved.

Designed by ScreenWritersArena